egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

swoncho

Jag har hållit på ett tag, med min swoncho. Jag köpte garnet hos Tant Kofta för flera år sen och började sticka den i april 2022 efter ett mönster av Caitlin Hunter. Det är alltså en blandning av en sweater och en poncho, alltså en swoncho.

I have been working on this for a while, my swoncho. I bought the yarn at Tant Kofta some years back and started knitting it in April 2022 after a pattern by Caitlin Hunter. It is a mix of a sweater and a poncho, in one word a swoncho.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag fick ju en tennisarmbåge under våren 2022 på grund av för intensivt stickande så därför har det tagit lite tid att färdigställa swonchon. Förra helgen hade vi frost och sol en morgon här i Malmö så jag passade på att fota. Blev bra tycker jag.

I got a tennis elbow in spring 2022 due to too intense knitting. That is why it has taken some time to finish the swoncho. Last weekend we had a beautiful morning in Malmö so I I got some really nice photos. 

 

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *