egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

stickning på gång – knitting in the making

Jag har börjat sticka igen! Jag fick ju tennisarmbåge för snart ett år sen på grund av för intensivt stickande. Armbågen känns mycket bättre nu även om jag kan känna av den ibland. Jag förstår ju att jag måste vara försiktig och inte sticka så långa pass och röra på mig emellan. Jag stickar på en swoncho – alltså en tröjponcho typ. Den kanske kan bli klar till nästa höst, det får bli en lagom målsättning.  

I started knitting again! Almost a year ago I was too intense in my knitting which hurt my elbow. I don’t know if it is called a tennis elbow, that is at least the straight translation from Swedish. It feels so much better now. I do understand that I have to take frequent breaks and stretch while knitting. I am making a swoncho – a combinde sweater and poncho. It might be ready next fall, that is probably a reasonable goal.  

 

Annars känns det som om jag verkligen har backat ordentligt sen beslutet om att ställa in konstutställningen i påsk som jag skrev om förra söndagen. Jag gjorde verkligen ingenting hantverksmässigt på hela helgen. Men i måndags fick jag lite feeling för att sy och klippte ut ett par tights men när jag skulle trä ny tråd i min overlockmaskin så ville den inte. Antagligen för att den är full i damm. Så det var bara att ta med mig maskinen till Greger i symaskinsaffären för service. Så det blev ingenting sytt. Lite snopet men jag vävde en stund istället.  

I really have taken it slow and easy since the decision to cancel the exhibition I wrote about last Sunday. I did not do anything crafty last weekend. But on Monday I felt like sewing so I cut out a couple of thights. Unfortunately, when I was threading my serger it didn’t work so I had to take it to the shop for service.  

Dela på facebook

Ett svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *