egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Gul väst

Jag har stickat mig en gul väst. Det är samma underbara mjuka garn som den rosa tröjan jag stickade tidigare i år. Jag har hunnit använda den en gång men nu är den nästan för varm för att ha till jobbet. Inspirationen var en bild jag skrollade förbi, en väst som var stickad i tjockt garn, med bred resår som var lite längre bak än fram och öppen i sidorna på resåren. Det kan väl inte vara så svårt, tänkte jag, som som vanligt inte hade något mönster. Svårt och svårt. Jag lyckades mäta och räkna helt bort i tok på första försöket för västen blev alldeles för liten. Bara att repa upp och göra om. Min mamma bara skrattade när hon fick höra det för just repa upp ett färdigt plagg och börja om är hon något av en expert på. Andra försöket blev bättre. Nåja, jag fick lov att sticka om halva ärmresåren för den stod rakt ut under armen. Jag är så nöjd med slutresultatet. Den blev exakt som jag föreställde mig den innan jag började.

Skjortan som jag har under har jag också sytt. Den är ritad från grunden efter mina mått och sydd i ett vitt linnetyg. De passar rätt bra ihop tycker jag.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *