egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Husvagnsfilten

Nu var det länge sen jag la ut något projekt här och det kan ju te sig som om jag inte gjort något sen i maj. Men så är det ju inte. Jag har flera stora projekt som sträcker sig över tid och dessa kommer ju upp här först när de är färdiga. Jag jobbar bland annat på två filtar, en virkad och en vävd, och dessa kommer förhoppningsvis att bli färdiga i slutet på året.

En filt gjorde jag dock klar under våren men sommaren kom liksom i vägen och jag har inte lagt ut den. Det är en filt som är virkad för att ha i husvagnen. Den är gjord av mjuk babyull och virkad med halvstolpar. Det grafiska mönstret krävde rätt mycket beräkningar för att få till hur mycket av garnet som skulle vara till respektive fält.

Jag har jobbat på den både hemma och i husvagnen, när det var som kallast på Råå där vi hade husvagnen under våren, var det ganska skönt att ha filten i knät och virka på.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *