egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Egotrippenkudde

Det här är en av de saker som jag har gjort som betyder mest för mig och som jag är mest stolt över. Jag har genom ett yllebroderi berättat om resan egotrippen, ursprunget till denna blogg. Egotrippen när jag cyklade från Malmö till Kebnekaise. Läs bloggen från resan här. Jag har broderat en karta över Sverige, med resvägen och små händelser längs vägen. Det är ett klassiskt yllebroderi men med helt oklassiska motiv. Vad sägs om en grävskopa, en älg och en pizza? Dessutom har jag broderat ”ledmotivet” till min resa ur Karin Boyes dikt I rörelse:

”Nog finns det mål och mening i vår fräd –
men det är vägen, som är mödan värd.”

Jag på min orangea cykel och mina oreanga cykelväskor och min oreanga hjälm.

En grävskopa jag ”liftade med”.

Kråkan som var med mig hela resan.

En älg.

Önsgärdet – mitt barndomshem.

Sol – jag hade sån tur med vädret.

Karin Boyes dikt I rörelse.

Framme – jippi.

Framme – på riktigt.

Hörntofs – gjord av spillbitar från broderiet.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *