egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Nytt garnprojekt

Gott nytt år! Jag är tillbaka här på bloggen. Min plan är att vara mer aktiv här och visa vad jag gör och skapar. Under julhelgen som gick började jag fundera på att virka en filt av mitt restgarnslager. Jag har en hel del tvåtrådigt ullgarn i olika nyanser av grått som jag virkat filtar av tidigare plus lite färg också i gult, rosa och orange – otippat eller hur? Men filten har inte riktigt velat komma till mig. Jag funkar oftast så att jag kommer på vad jag vill göra och sen sätter mitt huvud igång och skapar, ibland medvetet men lika ofta jobbar huvudet liksom i bakgrunden och det är bara att vänta tills mönstret dyker upp i mitt medvetande i färdiga bilder. Det hände idag. Nu vet jag hur jag vill ha det. Jag gav tankeverksamheten lite skjuts på vägen genom att plocka lite med garnerna och klämma och känna på dem.

Det kommer att bli en grå filt i olika nyanser med inslag av rosa, cerise, senap, vit och orange. Jag kommer att virka den i ett stycke med fält/ränder men jag kommer också att fälla in små kvadrater i mönstret. I slutet av förra året jobbade jag mycket med kvadrater (återkommer med det i ett annat inlägg) och jag känner mig inte riktigt färdig med dem så kvadraterna får hänga med in i 2020 också.

Det känns bra att vara tillbaka här och att vara på gång med skapandet 2020 – det kommer att bli ett bra år.

Kram

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *