egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Midsommar, midsummer

Midsommarafton i Öndalen. Det var så vackert runt omkring här och jag band en krans av blommor. Det var meningen vi skulle kolla på en majstångsresning på eftermiddagen men precis då kom regnet så vi stannade hemma. Sonen gjorde en pytteliten majstång själv istället. Ingen snaps till sillen blev det – jag har varit ”vit” nu i drygt en månad. Har egentligen inte gjort ett smack idag mer än fotograferat och ätit. Underbart. I morgon blir det promenad i skogen och naturligtvis övningarna från sjukgymnasten. Nu är det dags att sova fast jag har inte plockat sju sorters blommor… jag är ju redan gift ju.

Midsummer eve in Öndalen. One of the most beautiful places in the summer. I made a crown of flowers for my hair and took lots of photos. We were supposed to go to a midsummer pole ceremony but it started raining so we skipped it. My son made a tiny own midsummer pole instead. And I did not drink a snaps for the herring – I have been ”white” for more than a month now. I have actually not done anything today more than taking pictures and eating. Wonderful. Tomorrow it will be a walk in the woods and of course the exercises from the physiotherapist. Now it is time to sleep even though I haven’t picked the seven different flowers… I am already married.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *