egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Beslut, decision

Så var det bestämt då! På söndag ska jag åka. Det har känts bra hela helgen, kom lite idag när jag sitter i bilen, sitter på kontoret, sitter vid datorn… bättre att röra på sig. I morgon tänker jag cykla till jobbet och sen lyda sjukgymnastens råd att ta det lugnt de sista dagarna och bara cykla korta turer. Börjar fundera lite på hur jag ska hinna med allt som skall fixas, packas, kollas, förberedas. Fast det löser sig säkert.

Then it was decided! I am leaving on Sunday. It has been ok in my leg all weekend, it came back some today driving my car, sitting at work, sitting in front of my computer at home.. it is much better to be active. Tomorrow I will bike to work and after that take my physiotherapists advise to rest the few days before departure and only do short bike rides. I am starting to wonder how I will have time with everything I need to do, pack, check, prepare. But I am sure it will make it.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *