egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tågbuss, train bus

Sitter på en buss och skriver. Med åksjukepiller funkar det visst. Egentligen skulle vi åkt tåg och snart varit framme i Mora men istället åker vi buss och har minst två timmar kvar. Tåget fick ett tekniskt fel och stod still mellan Alvesta och Nässjö i 50 minuter vilket betydde att vi missade alla anslutningar. Morr. Sist jag åkte tåg till Mora var det storm och vi kom inte längre än till Alvesta där vi stod i många timmar. Tillslut bussade de oss till ett hotell i Växjö och sen kunde vi fortsätta dan efter. Sisådär 24 timmar för sent kom jag till Mora. Resan idag verkar ju inte bli lika mycket försenad men nästa gång tar jag bilen…

I am sitting on a bus writing. With sea sick pills it works. Actually I was supposed to be on a train almost at the final destination of Mora but instead we are on a bus with at least two hours left. There was a technical error on the train so we had a 50 minutes stop which ment that we missed all our connecting trains. Grrr. Last time I took the train to Mora it was a storm so after just a short while the train had to stop due to trees over the rails. After several hours in the standing train they bussed us to a hotel where we spent the night. The day after the travel continued but I ended up in Mora about 24 hours late. The journey today does nto seam to be as much delayed but next time I will tak the car…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *