egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

10 dar kvar, 10 days left

10 dagar kvar. Och idag tror jag på allvar att jag kommer iväg. Var hos sjukgymnasten i morse och berättade att det kändes mycket bättre. Hon klämde och masserade benet så jag var alldeles öm efteråt och gav mig en övning  till som jag ska göra tillsammans med de andra övningarna till fem dagar innan avresa. Sista dagarna ska jag vila och ladda. Sen gav hon mig två rekomendationer. Först att inte cykla så långa sträckor i taget, kanske en kort vtilopaus varje timme för att spara benen och sen tyckte hon att jag kanske borde ha upplägget att cykla tre dar, vila en dag, cykla tre dar, vila en osv. Jag tror på det. TACK sjukgymnasten L!

10 days left. And today I really believe I will bike. I was at my physiotherapist this morning and told her that it was so much better now. She trigged my muscles and gave me some massage in my leg so a was kind of sore after. The she gave me another exercise to do with the others up til five days before departure. The last days I am supposed to rest. Then gave me two recomendations. First of all to bike short legs, maybe an hour then a short rest to spare my legs. Second she thought it would be good to bike like this: bike three days, rest one, bike three, rest one… I do believe in that. THANKS alot L!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *