egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Längar! Longing!

Åh vad jag längtar. Precis nu sköjde det över mig så jag måste skriva ner det för att inte glömma. Jag se fram emot egotrippen jättemycket. Få packa ihop alla mina saker och bara dra iväg ut på äventyr. Är nog för att sommaren äntligen kommit och det verkligen känns som om det är snart, och det är det ju. 29 dagar kvar till avfärd! Är det föresten nån som vill följa med en bit i början?

e I am really longing for the trip. It just hit me so I have to write it down not to forget it. I am looking forward to the egotrip alot. To get to pack all my stuff and just leave for the adventure. I think it is because the summer is finally here and it gets more for real and it is actually close. 29 days until departure. Someone want to go with me for a while at the start?

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *