egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Halsen, my throat

Känner lite i halsen och har gjort ett par dar. Skit också. Men jag kan inte säga att jag är sjuk. Är det inte värre i morgon så tänker jag gå på yoga. Antingen blir det bra eller så bryter det ut. Inbland tycker jag det är så att man måste bli sjuk för att kunna bli frisk och slippa gå och vara varken eller. Bäst att gå och lägga sig tidigt. Gonatt.

My throat is a bit sore and has been for a few days. Not good. But I can’t say I am sick. If it is not worse tomorrow I am going to my yoga class. Either I will get sick or I will get well. Sometime I feel like it is much better to become sick to be able to get well and not be neither. I better go to bed early. Good night.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *