egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Fel grejor på cykeln, wrong things on my bike

Min cykel är inlämnad igen för byte av kassett bak  (de sju kugghjulen till drevet) och med detta också kedja trots att den är näsan ny, typ 20 mil bara, men bytet av kassett innebär att kedjan måste vara lite längre och då måste man byta tydligen. Det lustiga är att när jag kom dit med cykeln var det en av personalen som spontant sa: ”Jamen det här är ju fel grejor, det här är ju en racerkassett”.  Då sa jag att det är ju ni som satt dit dem för två veckor sen! Men det var före hans tid sa han då… Vi får väl se vad som händer när jag ska betala…

My bike is in the shop again. I sid not translate yesterdays posting but it is about the gearing and that when I was out biking this weekend I realized that the uphill was far too hard when pedaling on the lowest gear. The gear-wheels has the wrong dimensions. So I went to the shop again and one of the guys working there said spontaneoulsy ”These things here are wrong, they are intended for a racer bike”. Then I said ”But you put it there two weeks ago!”. That was before my time, he said… Let’s see what will happen when it is time to pay…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *