egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Födelsedag, birthday

Sonens födelsedag idag så det blev sushi med tårta till efterrätt. Bra val av honom. GRATTIS och KRAM från mamma!!! Innan middagen hade vi tränat, både sonen och jag. Han på sin friidrott och jag på spinning/core så vi förtjänade en god middag. Nu har jag igen tränat tre dagar i rad, 2×2 cykelpass igår och i förrgår och ett pass idag. Vad jag även förtjänat är en vilodag i morgon, ingen träning alltså.

My sons birthday today so we celebrated with sushi and a cake for desert. Good choise of him. HAPPY BIRTHDAY from mom!!! Before dinner we had been working out both of us. He at his track & field practice and me on spinning/core so we definitely deserved a good dinner. Now I have been working out three days in a row, 2×2 times biking and the spinning today. What I also deserve is a resting day tomorrow, no training at all that is.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *