egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Cykelmek

ag har mekat med min kära cykel. Först en ordentligt rengöring; främst av kedja, klingor och kassetten bak. Den blev som nu… nästan i alla fall. Det som kom fram vara att klingorna fram, jag har tre stycken, är väldigt slitna. De måste jag nog byta. När cykeln var ren och fin så målade jag fästen fram som har cykelväskor på. De har bara varit rostskyddsmålade i över fyra år nu så det var dags kanske… svart och fint blev det. Jag fick klä in hela hjulet i papp för att kunna spraymåla dem. Passade också på att måla styret för det var lite rostigt och skavt. Men först var jag ju tvungen att ta bort all grejor på styret. Nu väntar jag på att det ska torka ordentligt så jag kan skruva tillbaka allt. Passar på att gå på ett yoga pass så länge.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *