egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

I fas, on schedule

Jag ligger i fas. Idag är det 67 dagar kvar och jag har 68 mil kvar. Idag hade jag en skitdag på jobbet rent ut sagt. Allt gick emot. När jag tillslut gav upp hade jag en irriterad känsla i hela kroppen. Tur att jag skulle cykla hem. På vägen rann irritationen och ilskan över och väl hemma kände jag mig harmonisk igen, om än trött. Så nu är det dags för sängen.

I am right on schedule. Today it is 67 days to departure and 680 km left. Today I had a terrible day at work. Nothing worked or went my way. When I finally gave up I felt irritated and annoyed. Lucky for me I had to bike home. The bad feelings just came off during the trip and when arriving at home I felt calm again, but tired. So now it is time for bed.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *