egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

För mycket annat too, much other stuff

Veckan hittills har bara erbjudit cykling i måndags. Allt annat har blivit inget på grund av jobb mest. I tisdags hade jag en yogaklass bokad och i fredags hade jag gymkläder med mig till jobbet. Jag hann inget av det. Däremellan var jag på tjänsteresa = ingenting. I natt vaknade jag med världens tokmigrän så dagen har ägnats åt att sova och sen göra så lite som möjligt. Tur att min son hade i hemkunskapsläxa att laga mat så slapp jag det med. I morgon har jag en intention att cykla en sväng men vi får se…

The week have only brougth biking on monday regarding training. Everything else has been cancled due to work most. Tuesday I had a yoga class booked and friday I brought the gym clothes to work. I did not make it to any of it. In between that I was on a business trip = no training. Last night I woke up with one of the worst migraine ever so I spent the day sleeping and doing as litle as possible. I was lucky that my son had cooking dinner for homework so I didn’ t have to do that as well. Tomorrow my intention is to bike some but we will see…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *