egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Prylar del 11, things part 11

Nu är jag tillbaka med favoritprylarserien. Idag handlar det om en pryl som jag inte kan vara utan, är helt beroende skulle man kunna säga. Jag har alltid haft lite känsliga öron, kanske för att de är så små 😉 När jag simmar måste jag alltid ha öronproppar annars gör det ont när det kommer in vatten. När jag cyklar måste jag ha öronlappar annars gör det ont när det blåser in i öronen. Och det är det som är dagens favoritpryl. Jag har sk earbags som man typ klickar på örat. Det passar perfekt under cykelhjälmen och jag använder dem långt in på sommaren, speciellt om det blåser.

I am back with the serie about my favourite things. Today it is about a thing that I cannot be without, I am actually kind of addicted I could say. I have always had sensitive ears, maybe because they are so small 😉 When I am swimming I need to  have ear plugs or it will hurt when I get water in my ears. When I bike I need ear covers or it will hurt when the wind comes into my ears. And that is the thing of the day. I have some ear covers called ear bags that you click onto the ear. They fit perfectly under the helmet and I wear them all year around basically, even in the summer if there is alot of wind.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *