egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kick

Jag får lite av en kick varje gång jag berättar om mina planer för någon som inte hört om det förut. Första reaktionen brukar alltid vara om jag typ är lite konstig/knäpp/inte klok etc. Nästa chock brukar komma när de får höra att jag ska cykla själv och sista nådastöten blir när det går upp för dem att jag dessutom ska tälta. Alltså, cykla själv genom hela Sverige och sova i tält. Tillsammans blir det fullständigt skurvat. Den reaktionen är rätt vanlig. När jag sen börjar berätta mer så blir reaktionerna lite mer nyanserade och nyfikna. Det är väldigt intressant att uppleva dessa reaktioner och som sagt en lite kick av det varje gång.

I do get a kick everytime I tell someone about my plans who hasn’t heard it before. The first reaction is always that I am kind of nuts/strange/out of my mind or something. The next chock comes when they realize that I will do it alone and the final hit on the nail is when I tell them I will be camping in a tent. Biking alone thru Sweden and sleeping in a tent, altogheter completely odd. That reaction is very common. When I start telling them more then the reactions get more nuanced and curious. It is very interesting to experience these reactions when they happen and as I said, it gives me a kick every time.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *