egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Grön tröja, green sweater

På temat stickning kan jag ny berätta att jag köpt garn och hittat ett mönster. De blir en grön tröja för det fanns inte orange som jag ville ha. Nu ska jag bara få iväg det med posten till min kära mor. Hade ambitionen att hinna det i dag men tyvärr fastnade jag i min jobbdator och kom inte loss förän de hade stängt på posten. Får skicka det senare i veckan. Eftersom jag inte lyckade få in en bild på hur tröjan ungefär ska se ut så kommer här en länk. Färgen är inte riktigt lika den på bilden utan lite mossigare. Tack snälla mamma!

Since I am into a knitting theme: I have bought yarn and found a pattern. It will be a green sweater since they did not have orange yarn. Now all I have to do is to get it in the mail and send to my dear mother. I had the ambition to do it today but unfortunately I got stuck in my job computer and I did not let go of me until the post office had closed. I will have to do it later this week. Since I did not manage to copy a picture of how the sweater will look like I have a link here. The color is not as in the picture, it is not as bright. And my dear mother will knit it. Thanks alot!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *