egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Motvind men stark, head wind but strong

Cyklade i morse. Det var lite kallt men friskt. En lätt nordostlig vind blåste mig i anskitet hela vägen. Trots detta kände jag mig stark i morse. Jag trampade på och lät inte vindern stoppa mig. Jag cyklade även om minst fyra personer ute på fälten mellan Åkarp och Lund. Det kändes riktigt bra. Fick mig en liten boost att jag orkar minsann och kan cykla fast det blåser mot. Inför hemresan gick jag och hoppades att vinden skulle ligga kvar och kanske blåsa lite mer också. Då skulle det bli en riktigt skön resa hem. Det var nästan bra att det inte blev så. Bra för den mentala träningen. Vinden hade vridit mot nordväst så nu kom vinden från sidan och snett framifrån. En hel del motvind igen alltså. Men det gick bra igen och jag trampade på med hög kadens (tramptag/min) åtminstone bitvis. Yoga igår och fyra mil cykel idag. Det känns i kroppen.

Biking this morning. It was kind of cold but a fresch feeling. A light wind from north west meant head wind. But still I felt strong. I biked on and did not let the wind stop me. I even passed four people that struggled in the wind. That was good, a litle boost of energy and a feeling that I really can bike in head wind as well. For the home trip I hoped that the wind would stay and even pick up a bit. Then it would have been a really nice trip home. It was almost good that it did not, especially for my mental strength. The wind had turned towards north west so it now came from the side partly and from side/head partly. Again. But I still felt strong and pedaled quite fast. Yoga yesterday and 40 km bike today. I can feel it in my body.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *