egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Ny vecka, new week

Yoga idag. Det var skönt. Varmt och svettigt och jobbigt. Denna vecka har varit ganska bra ur träningssynpunkt. Två yoga, en cykel och en styrketräning. Ny vecka igen. Den börjar i morgon med cykling till Lund. Sen får vi se. Jag har ett par dagars tjänsteresa inplanerad och då får vi se hur det blir med träning.

Yoga today. Nice. Varm and sweatty and hard. This week has been ok form a training point of view. Two yoga, one bike and one gym. New week again. It starts tomorrow with biking to Lund. Then it is open. I have a short business trip later this week and we will see how the training is then.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *