egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Glad påsk! Happy easter!

GLAD PÅSK! Har precis ätit en stor påskmiddag med massor med ägg och sill och annat gott. Är lite dålig att uppdatera men ibland har jag lite svackor i skrivarfingret… som just nu. Både igår och idag har det stått promenader på schemat. Gick drygt en timme igår och ungefär hälften idag. Skönt att bara röra på sig utan att tokträna alltid. Fast i morgon blir det nog en cykeltur, runt brofästet kanske så att jag får lite backträning.

HAPPY EASTER! We just finished the easter dinner with lots of eggs and other good stuff. I am not that good at updating my blog at the moment but sometime my writing finger does not have anything to write. I am working on it. Both yesterday and today walks have been on the schedule. About an hour yesterday and half if it today. But tomorrow I will take a bike tour, I am going to find some hilly roads to get some extra workout.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *