egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Ledig, off work

Äntligen ledigt några dagar. Påsk är bra det! Efter att ha gått upp klockan fem i flera dagar så behöver jag det. Sovmorgon i morgon! Idag var jag på yoga. Det var jätteskönt. Varmt och skönt och jag kände mig stark och smidig. Klassen började klockan 16 och det känns som en perfekt tid för mig. Synd att det är svårt att hinna när man jobbar.

Four days off work! I like easter! After getting up at 5 am several mornings now I need it. I can sleep in tomorrow. Today I went to a yoga class. It was really great. Warm and nice and I felt strong and smooth. It started at 4 pm and it feel like a perfekt time for me. To bad it is hard to catch when working.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *