egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Jag är tillbaka! I’m back

Hej igen! Ni kanske tror att jag gett upp eftersom jag inte skrivit på så många dagar men nejdå, så lätt blir ni inte av med mig. Till skillnad från bloggandet så har jag faktiskt tränat ganska bra. I måndags var jag på yoga. Det kändes dock som om jag tappat all kraft och energi där i värmen men det är som jag skrivit om flera gånger tidigare så är det ibland. I tisdags var jag på gymmet. Jag hade satt ihop ett nytt program och hade bland annat utfall med. Det kändes igår kan jag säga, i benen. Speciellt efter att jag cyklat till jobbet på onsdag morgonen så stapplade jag fram. Tyvärr fick jag migrän efter lunch så jag kunde inte cykla hem. Träningsmässigt behövde jag vila lite så idag har jag inte gjort något (kunde inte tränat om jag ens hade velat på grund av migränen). I morgon ska jag cykla hem cykeln så då blir det ett par mil på eftermiddagen att lägga till nedräkningen.

I’m back! Maybe you thought I had given up since I had not written for some days but no, you won’t get rid of me that easy. Apart from blogging I actually have been training pretty good. Monday I went to a yoga class. It felt like I hade lost all my strenght and energy there in the hot room but it is as I have written before, that is simply how the hot yoga works sometime. Tuesday I went to the gym. I had put together a new program with some new excersises and tthat I really could feel in my legs the day after. Especially after biking to work in the morning, I had a hard time walking normal. Unfortunately I got migraine after lunch so biking home was out of the question. I really needed a training break so today I haven’t done anything (I could not even if I had wanted to because of the ”migraine hang over”). Tomorrow I will get the bike home so it will be 20 km more for my count down.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *