egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

100 days

100 dagar. Smaka på den. 100 dagar kvar till den 4 juli. 100 dagar kvar till jag ska cykla genom Sverige. Dessa 100 dagar kommer att vara fyllda av träning och planering. Ska på allvar börja cykla naturligtvis. Min målsättning är 100 mil på dessa 100 dagar. Följ hur det går under UPP-loppet härintill. Ska också plocka fram kartorna och se vad jag ska ändra mot förra gången och naturligtvis börja planera packningen. Det sistnämnda går jag och funderar på emellanåt och jag har faktiskt det mesta; behöver några fler merinoulltröjor, har också spanat in ett multiverktyg för cyklister som jag är toksugen på men det kostar endel. Jag lovar att börja med inläggen om prylar igen.

100 days. Try it! 100 days left before 4th of July. And it is not a count down for the Independence Day but for my trip. I am leaving on July 4 for my bike trip thru Sweden. These 100 days will be filled with training and planning. I will of course seriously start biking. My goal is to bike 1000 km in these 100 days. You can follow my progress under UPP-loppet. I also need to get the maps out and set the trail, there are a few things I need to change since last time. And I also need to start think about what to pack. I have already thought of that alot but actually Ii have most of the things I need. I have to buy some more merino wool shirts and I have found a multi tool for bikers that I really would like but it costs quite a bit. I promise to start with the posts about my favourite things again.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *