egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Plan

Tyvärr bidde det ingen cyking idag, städat och handlat och umgåtts med gästerna istället. Summa från denna veckan blev styrketräning, spinning och cykla till jobbet. Nästan enligt plan, fattades bara yogapasset idag som jag inte hann med. Nu ser jag framåt mot nästa vecka. Planen är att cykla två gånger, på skärtorsdagen har jag ett yogapass bokat och sen under påskhelgen så kanske det kan bli nåt, ett cykelpass kanske.

Unfortunately no biking today. Cleaning, grocery shopping and spending time with our guests took all time. The summary from the past week was gym training, spinning and biking. Almost according to plan. I am now looking forward to next week. The plan is to bike to work twice, on Thursday I have a yoga class booked and then during Easter I ought to have time for a bike tour maybe.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *