egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Spinning

Idag var jag på spinning. Lite konstigt kanske med tanke på att det var vår och 15 grader varmt och sol. Men jag kunde inte cykla till jobbet idag för jag hade möte på ett annat ställe och så hade jag redan bestämt att jag skulle spinna och dessutom har jag börjat tycka om det mer efter att ha gått några gånger. Idag hade Pia, som instruktören heter, dessutom gjort ett nytt pass som faktiskt passade mig bra. Jag gillar mest när det är lite längre låtar där det gäller att ligga i och nöta. Det får inte var för mycket blandat i samma låt, stå, sitta, snabbt, ny takt … etc. En av låtarna var en 7 minuter lång ”klättring” när man ska stå upp med hög belastning. Svetten bara rinner.

Today I was at a spinning class. A little weird maybe if you condider that it actually was real spring, 15 degrees C and sunshine. But I could not bike to work today because I had a meeting out of office and I had already decided to go spinning and I acually is liking it more and more. Today Pia, the instructor, had made a new class and it suited me fine. I like it when it is not too many songs that you have to vary so much; standing, sitting, fast, slow… etc. One of the songs is 7 minutes where you are supposed to stand up and ”climb a mountain” with tough resistance on the bike. I like.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *