egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Lite för mycket, a bit too much

Jag får skynda mig att skriva en rad innan datorn lägger av. Om texten helt plötsligt bryts så beror det på att vår dator inte mår helt bra just nu för den stänger av sig själv stup i kvarten. Det har varit lite mycket de senaste dagarna därav det dåliga uppdaterandet av bloggen. Maken har varit borta i över en vecka (han kom hem igår), huset är upp-och-ner-vänt av sovrumsfixet, även sonens dator har varit paj så han har använt vår dator så det har liksom varit upptaget, jag har haft migrän en dag, jag har varit flera gånger till Ikea för de har ju liksom aldrig allt man behöver hemma, osv osv…  Trots allt detta har jag faktiskt till och med hunnit träna två gånger denna veckan och jag har ett yogapass bokat till i morgon. Det är jag nöjd med. Nu ska jag gå tillbaka till städning så att vårt hus blir ett hem igen. Sovrummet är ju färdigt och nästan allt är tillbakaplockat.

I have to be fast with this writing before the computer quit. If the text is disrupted all of a sudden it it because our computer does not feel very well at the moment, it turns itself off whenever it wants to. It has been kind of too much the past few day, the reason for the bad updating of the blog. My husband has been traveling for a week (he came home yesterday), the house is up side down because of our bedroom makeover, my sons computer has been broken so he has used our and it has kind of been occupied, I had migraine one day, I have been to Ikea several times because they never have everything in when you need it, etc etc… Despite all this I have actually been training twice and I have a yoga class booked for tomorrow. I am happy wiht that. Now I have to return to cleaning the house so it becomes a home again. The bedroom is finished and almost everything is back to its places.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *