egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Träningsveckan, training week

Söndagkväll. Dags att fundera på nästa veckas upplägg vad gäller träningen. Det skulle kanske kunna gå att ta en premiärcykeltur till jobbet. Snön är ju borta och det är varmgrader nu, vår faktiskt. I morgon tänker jag mig ett styrketräningspass. Kanske cykla på tisdag. Onsdag vila. Torsdag spinning/core och sen ett yogapass till helgen. Det blir nog en bra vecka.

Sunday evening. Time to start thinking of next weeks training. It might even be a first biking tour to work. The snow is gone and it is getting warmer, actually it is spring. Tomorrow it will be a gym workout at lunchtime. Maybe bicykling on Tuesday. Wednesday rest. Thursday spinning/core and then a yoga class next weekend. It will be a good week.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *