egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Focused

Igår kände jag verkligen inte för att träna. Jag packade ju ner mina träningskläder mer av tvång på söndagskvällen. Men fast jag inte var sugen på att gå till gymmet på lunchen så gjorde jag det i alla fall. Det konstiga var att jag var ovanligt fokuserad och närvarande på gymmet. Jag stannade en hel timme och körde igenom mitt vanliga pass men jag avslutade med en stund på stepmaskinen så jag fick upp pulsen lite också. Varje gång man genomfört ett träningspass som man fått dra sig själv till så känns det dubbelt så bra efteråt. Idag har jag dessutom träningsvärk så nytta gjorde det nog…

Yesterday I really did not feel like training. I did pack my stuff anyway on Sunday evening. But even though I more or less had to drag myselt to the gym I did do it. The funny thing once there, I felt more focused and present than ususal. I stayed for one full hour going thru my regular routine but I ended with some ten minutes on the step machine to get the pulse up a bit. Everytime you do go thru a workout that you actually tried to talk yourself out of it always feels twice as good afterwards. Today my muscles are even sore so it was probably good for me…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *