egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tja, well

Äntligen känner jag mig frisk igen. Skulle ju ha varit på yoga idag men prioriterade tapetsering istället. Vi håller på att fixa lite i sovrummet vilket innebär att det är fullständigt kaos överallt annanstans i huset; möbler, kläder och grejor överallt. Så därför vill jag ju bli klar så vi kan komma i ordning igen. Just nu är det så många saker som pockar på uppmärksamhet och tyvärr är det på bekostnad av träning. Snart är det bara 100 dagar till avfärd så det är dags att ta tillbaka initiativet. Nu ska jag gå och packa träningskläder för en lunchträning i morgon.

Finally I feel well again. I should have been to a yoga class today but I prioritized wallpapering instead. We are fixing our bedroom which means that it is fully chaos in the rest of the house; furniture, clothes and things all over. So that’s why I want it to be done so we can get everything back again. Right now it is so may things that wants my attention at the moment and unfortunately it is kicking out training. Soon it is only 100 days until departuer and it is time to take back the initiative. So I will rigth now go pack my traning cloths for a workout at lunch tomorrow.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *