egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

-32°C

Det här börjar bli tjatigt men åter ett inlägg om kyla. I morse när vi vaknade var det -32°C och därmed omöjligt att åka skidor. Vi halv tolv hade det värmts upp lite av solen så liften kunde starta, då var det -21°C. Uppe på Åreskutan var det rena värmeböljan, bara -16°C. Det ser ut som om det blir ännu en kall natt och morgon med de har lovat lite mindre kallt i morgon. Vi får se. Kanske kan bli några bilder då också. Det har liksom varit för kallt för att ens plocka upp kameran.

e Another writing about the cold weather. This morning when we woke up it was -32°C and with that impossible to ski. At arond 11:30 it was up to -21°C so they started the lift. On top of the mountain it was ”only” -16°C which felt even ”warm”. It looks like another cold night and morning but they have promised a little bit less cold tomorrow. We will see. Maybe we can take some pictures as well. It has kind of been too cold to even get the camera up.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *