egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Sunny… but -27°C

-27°C var det i morse. Jävulskt kallt. Så kallt att liften inte ens var öppen. Vi tog bilen till Åre Björnen som ligger lite innan Åre by. Där var det också kallt, vi åkte ett åk sen höll pojkarna på att frysa ihjäl om tår och fingrar. Då blev det varm choklad och kaffe i värmen. Ett åk till sen gav vi upp. Inte bara för kylan, det blev ett par grader mindre kallt faktiskt men då kom alla männiksor så det blev liftköer. Och med mest ”plattbackar” så var det liksom ingen ide. Åkte hem och lagade lunch. På eftermiddagen öppnade de faktiskt VM8:an som vi bor precis bredvid så vi kunde åka upp, till och med ända upp på Åreskutan. -22°C var det där uppe. Kallt. Det blev några åk i alla fall. Myser just nu i värmen i stugan med OS på TV.

e -27°C did the thermometer show this morning. Too cold. It was even too cold for the lifts to be opened. We took the car to an open system some kilometers away that was open. It was cold there as well, we went up and down once and then the boys were about to freeze to death in their toes and fingers. We had to have some hot choclate and coffe in the warmth. One more go up and down but then we gave up. It did get a few degrees warmer but then came alot of people as well and with to flat slopes we did not want to stay. Home for lunch. After lunch they actually opened the closest lift, next to where we are staying. It was only -20°C down here and -22°C a bit up the mountain. We had a few rounds before giving in to the cold. Right now we are sitting in our warm house with the olymics on TV.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *