egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Åre

Framme i Åre. I morgon blir det första skiddag. Fast de har lovat kallt väder, -19°C , så det blir nog ett åk, värma sig, ett åk, värma sig… typ. Jag funderar till och med på att hyra längdskidor. Jag har inte åkt längdskidor på säkert 25 år så det skulle vara roligt att testa. Vi får se hur vädret utvecklas också.

e Finally in Åre. Tomorrow is the first skiing day. But they have promised cold weather, down to -19°C so it will probably be one race, in to get warm, another race, in again… kind of. I am even thinking about renting cross country skis. I have not been on a pair of cross country skis in about 25 years so it would be fun to test again. We will see how the weather will evolve.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *