egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Ego

Jag fick en riktig egoboost idag och eftersom detta är min alldeles egna lilla egosida där jag skriver om mig själv så kan jag skriva detta utan jantelag och sånt. Jag går ju en kurs i att bli en bättre lärare/tränare/instruktör/föreläsare/facilitator eller vad man nu vill kalla det. Idag höll vi presentationer som vi förberett under kursen och det gick lysande. Jag fick massor med jättepositiva ord så det känns riktigt bra. Fysisk träning då? Inte riktigt lika bra, det vill säga ingenting på hela veckan. Tar igen det nästa vecka då det blir skidåkning för hela slanten!

e I got a real ego boost today and since this is my own litle ego paga I can write about this and feeling extremly proud of myself. I am taking a course this week called ”train the trainer” and it is a course to become a better trainer/teacher/presenter/facilitator or whatever you want to call it. Today we got to do our presentation that we have prepared during the week and it went just great. I got alot of very positive words and feedback so I feel really good. How about physical training then? Not as good which means nothing all week. I will do better next week when I am going skiing with my family!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *