egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Tidsbrist, time constraint

Det blev i alla fall en kort lunchpromenad idag i det snöiga landskapet. Hur det blir med träning ikväll står fortfarande skrivet i stjärnorna. Först ska jag äta middag och sen är det ju OS som konkurrerar om tiden också. Jaktstart i skidskytte ikväll. Skulle kanske kunna göra ett litet yogapass innan jag går och lägger mig. Det skulle funka. Om jag inte är för trött…

e At least a short lunch walk today in the snowy surrondings. Nice. How it will be with the training again is still written in the stars. First is dinner and then in is the olympics competing of the time as well. What I could do is a short yoga session before going to bed. That would work. If I am not too tired…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *