egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kurs, course

Jag är på kurs hela denna vecka i obygden utanför en liten skånsk ort. På en kurtsgård utan gym. Vi får se hur det går med träningen då. Har plockat med mig så jag kan hotelrumsträna men det ska ju bli av också. I morgon kanske… Kursen handlar om hur man blir en bättre presentatör/lärare/tränare. Förhoppningsvis kommer jag hem med en massa inspiration och en hel verktygslåda med bra ideer. En sak som inte tagits upp i kursen men som är nog så viktig för att orka vara på topp och aktiv både när man håller kurser och när man är på kurser som deltagare är ju att även få in fysisk aktivitet mellan sessionerna. För att balansera och kunna prestera bättre. Så imorgon får det nog bli en kort lunchpromenad och sen lite träning på kvällen.

e I am on a course this whole week outside a small town in the middle of nowhere. In a conference hotel without a gym. Let’s see how my training will be affected. I have brougth stuff so that I can workout in the hotel room but I have to do it as well. Maybe tomorrow. The course is about traing the trainer, to become a better teacher or presenter. I do hope that I will go back with lots of inspiration and a full tool box of good ideas. But one thing that has not been brought up in the course but is very important to be able to stay on top and be active both in giving or taking courses are physical activity between the sessions. To be able to balance. So tomorrow my goal is a short lunch walk and then some training in the evening.

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *