egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Love

Bikramyoga. Alla hjärtans dag. En dag för alla hjärtan, även mitt eget. Så idag blev det bikramyoga för mitt hjärtas skull. Mine sa till oss att ge utan minsta tanke på att få något i retur. Att ge till oss själva, att ge poserna till våra kroppar och hjärtan. Om man ger utan krav på gåvor så får man tusenfallt  tillbaka. Detta gäller ju såväl i yogan som i vanliga livet och  i kärleken. Min tacksamhet och kärlek går idag till alla er som stöttar mig i uppladdningen inför resan i sommar. Stor kram!

e Bikramyoga. Valentine’s day. A day to all sweethearts. So today I did bikramyoga for my own sweet heart. Mine said to us to give without any thought of return. To give to ourselves, to give the poses to our body and heart. If you give without expecting anything back that is when you will get everything back. That goes for yoga as well as real life and love. My love goes today to all of you that support me in my work towards the trip this summer. Lots of Love!

 

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *