egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Don’t give up

Igår var jag på ett jobbigt spinning pass. Det tråkiga var att jag tyckte det var lite tråkigt och jag tittade hela tiden på klockan. Men jag tänker inte ge upp så lätt. Jag känner att jag behöver det, att ta i så att man nästan mår illa. På det sättet kan jag inte cykla utomhus, där kan man mer nöta uthållighet. På torsdag ska jag gå på ett pass där halva tiden är spinning och halva ”core” som handlar om mag- och ryggstryka tror jag i alla fall. Rapporterar på torsdag om det.

e Yesterday I took a tough spinning class. The bad thing was that I thouht it was kind of boring and I was looking at the clock the whole time. But I will not give up that easy. I feel that I really need this tough training. I cannot get that outside on a regular bike. Thursday I will take a class that is half spinning and half  ”core” which is strength for abs and back I think. I will report.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *