egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Core

Spinning/core stod på progammet idag. Först var det en spinning del på 45 minuter. Idag vara det mycket roligare. Det som faschinerar lite med spinningen är att det finns deltagare som plötsligt tjoar till utan anledning typ eller för att peppa sig själv eller peppa andra. Jag vet inte. Mysko är det tycker jag. Del två på passet var då ”core” som vi höll på med i 30 minuter ungefär. Det var faktiskt bra. Det handlade som jag sa förut om mag- och ryggmuskler. Magen brände till slut så nog gjorde det nytta.

e Spinning/core was on the program today. The first part was spinning for 45 minutes. Today it was alot more fun again. What faschinates me some with spinning is that it is participants who all of a sudden starts yelling and cheering without a reason kind of… I don’t know. Weird. Part two of the class was ”core” for 30 minutes. It was actually good. It was as I guessed about abs and back muscles. My abs were burning at the end so it was probably good for me.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *