egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Support!

Idag fick jag ett långt mail från C som svar på mina frågor om hur jag ska cykla norrut efter Örebro. Jag har ännu inte hunnit jämföra kommentarerna med kartorna men jag är säker på att jag kan hitta en bra väg nu, eller den minst dåliga eftersom det  finns en del grusvägar på de olika alternativen jag hade, de vill jag undvika om det går. Jag är mycket tacksam för all support jag får. Tack C!

e Today I got a long mail from C with answers on my questions on which way I will take north of Örebro. I havn’t had time to compare the comments with my maps but I am sure I will find a good way now, or at least the least bad because there are some gravel roads which I don’t like. I am very thankful for all the support  I get. Thanks C!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *