egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Kartor, maps

Igår började jag kolla på mina gamla kartor. Början genom Skåne kommer jag nog att köra som jag gjorde förra gången. Det är när jag kommer till Markaryd som jag inte ska ”vika av in i skogen” som förra gången utan hålla mig längs gamla vägen längs E4an ända upp till Jönköping. Västra sidan om Vätterna igen tror jag och sen norrut väster om Örebro. Sen är det lite lurigt hur man tar sig till Dalarna. Jag prickade in en möjlig väg och skickade till C som bor i trakterna runt Örebro för att be honom titta på det. Jag är mest rädd för grusvägar… det är plågsamt att cykla på. Jag kom upp till Falun igår i min koll… sen blir det nog som planerat förra gången.

e Yesterday I started to look at my old maps. The first part thru Skåne will probably go the same way as last time. It is when I come to Markaryd that I will not take the road ”into the woods” but instead keep going on the parallell road to E4 all the way to Jönköping. I will go on the western side of Vättern again and also west of Örebro going north. It is after that that it becomes tricky. I marked a possible road and sent it to C who lives there and asked him to comment my suggestion. I am mostly afraid of gravel roads… it is a pain bicyling on. I came all the way to Falun on my check yesterday… after that it will probably be as that plan last time.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *