egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Knänoja, knee fixed

Ni märker att jag har lite knänoja va’? Det jag skrev om häromdagen var nog mest träningsvärk. Annars känns det hyfsat som vanligt i knäna. Det är jobbigast att sitta still med böjt ben som det ”alltid” har gjort. Så vi släpper det. Idag var jag på gymmet på jobbet på lunchen och det var massor med folk, mycket mer än vanligt. Vet inte om det var nyårslöften eller beach 2010 eller vad det nu var. Det går nog över.

e You can notice that I am kind of fixed on my knees. What I wrote about last time was probably being sore after training. It feels ok now, just as usual. It still is not comfortable sitting with an angled right knee. We’ll drop it. Today I went to the gym at work at lunch and it was so many people there, alot more than ususal. I don’t know if it was the new years resolutions or Beach 2010 or whatever. It’ll pass.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *