egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Ingen telefon, no phone

Igår var jag och kollade på mobiler och om det var möjligt att ha en sån istället för en dator med mig på resan. Svaret är nej, det kommer inte att funka. Webläsarna i de olika telefonerna som jag testat stöder denna hemsida som jag skriver i just nu, dvs jag kan inte uppdatera hemsidan och då finns det liksom ingen mening. Dessutom fixar jag inte en peka-på-skärmen telefon, det är svårt att träfffa rätt, och mobilerna med tangentbord har så pyttsmå tangenter så det blir att skriva med tummarna, inge’ bra. Så nu ska jag ut och leta efter en liten nim dator.

e Yesterday I was checking out cell phones to see if it would be possible to have such a thing instead of a computer on my trip. The answer is no, it will not work. The web reader in the different phones I looked at does not support this page I am writing in right now, which means that I will not be able to update my webpage and blogg. That kind of takes the point from buying a new phone. Besides I have a hard time with the tough screens and on the phones with a key board the keys are so tiny and hard to write with. So now I am going to look at computers, small ones.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *