egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

153 days left

Ny månad. Tiden går fort. Idag är det 153 dagar till jag ska åka. Bara 153 dagar. Fast samtidigt känns det långt fram. Det är mycket träning som ska till innan resan och mycket annat som skall fixas. Rrutten skall bestämmas, campingar ska hittas, utrustningen skall vara i trim och mycket annat. Men nog hinner jag. Den 4 juli kommer jag att vara taggad och redo att ge mig iväg.

Hur gick då januari föresten? Jovars, totalt 14 pass vilket är nästan varannnan dag. Mycket nöjd

e New months. Time passes by really fast. Today it is 153 days before departure. Just 153 days. At the same time it feels like it is still lots of time. I will do alot of training and there are alot of other things to do. I need to set the route, find caming place and make sure that all my stuff is perfect. But I will manage, no problem. July 4th I will be all set and ready to go.

So, how was January? Not bad, a total of 14 training events which is almost every other day. Satisfied!

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *