egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Spinning – what it really is

Alla vet kanske inte vad spinning är, i alla fall inte min käre D. Spinning är alltså när man cyklar på en inomhus cykel med varierbart motstånd. Spinningpassen är uppbyggda med att man trampar långsamt, mittimellan (helst i takt till musiken), snabbt och toksnabbt och med varierat motstånd blandat till musik. Man sitter ner ibland och står upp ibland. Man ställer in motståndet efter egen förmåga så det går att göra det hur jobbigt som helst. Svetten kommer väldigt snabbt och det bildas gärna en liten pöl under cykeln innan man är klar.

Everybody does not what spinning is, at least not my dear D. Spinning is when you bike indoors on a bike without wheels wiht a varible resistance on the pedals. A spinning class is build up with variable speed, resistance and if you sit down or stand up. Since you can adjust the resistance you can make it as hard as you want. The sweat will break really easy and it will drip into a small pond before the class is over.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *