egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Veckan the week

Söndagkväll igen och dags att summera veckan. Tränade måndag (stryka) och tisdag (spinning) och sen bestämde jag mig för att vila några dagar vilket jag också gjorde. I helgen nu hade jag tänkt träna men i lördags mådde jag inte bra så jag ställde in yogan och idag var jag lite sliten från gårdagen så jag vilade idag också. Nästa vecka ska jag se till att åtminstone spinna och yoga och kanske styrketräna.

e Sunday evening and time to summarize the week. I was at the gym Monday and spinning Tuesday and then I decided to take it easy for a couple of days which I did. This weekend I had planned some training but I did not feel very good Saturday so I cancelled it and today I felt a litle bit weak after yesterday so I rested today also. Next week I will make sure to do at least one class each of spinning and yoga and maybe som workout at the gym also

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *