egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Search
Close this search box.

Datortelefon, computer phone

Jag har två spår vad gäller kommunikation under resan. Antingen skaffar jag en minidator och tar med mig eller så kanske, kanske det finns nån telefon som är bra och som det funkar att uppdatera denna sida med. Jag har provat några förut, bla en iPhone. Tyvärr funkar inte webläsaren i iPhonen tillsammans med denna hemsida så den gick bort. Nu finns det en annan telefon som har ett litet tangentbord som jag har spanat in och tänkte testa. Men varför i fridens namn ska det vara så svårt att prova. Nej, inte hade de nån sån som man kunde prova i den centrala stora teleaffären. Nej, men gå till nån annan och prova, de kanske har en… Jag blir så trött. Tänk om man skulle köpa en bil och så fick man bara titta på en attrapp av bilen eller en TV som man inte fick se bilden på utan bara en påklistad bild på skärmen. Fine när telefoner var telefoner så handlade det ju om att ringa och svara… men nu är ju telefoner små datorer med massor med applikationer och program och jag vet inte vad, som man ju vill se hur det fungerar. Tyvärr är det inte mycket annat jag kan göra än att gå till den där andra affären i andra änden av stan och hoppas att de har en telefon jag kan testa…

e I have two tracks on how I will communicate during my trip. Either I will get a mini computer or the other thack is to find a cell phone that will work. I have tested some, for example an iPhon, but unfortunately they did not work together with this web page. I have found a new one that even have a small key board that I went into a store to try. But why on earth should it be so difficult to try what you want to buy. No, they did not have one in so trying was not possible. No, but go to another store they might have one… What if you wanted to buy a car but cound not try it, or a TV set but all you could see was a sticker on the screen showing how the picture could look like. When phones were phones and nothing else, fine then I could understand that you would just look at it an buy it but now phones are like computers with lots of applications and programs and you would want to see how it works. So the only thing I can do is to go to the other store and hope they have a testable phone…

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *