egotrippen

min sida om mitt skapande, välkommen!

Sök
Stäng denna sökruta.

Vintern suger, winter sucks

Jag är trött på vintern! Må den ge sig snart så att jag kan cykla igen. Visst, jag cyklar till bussen men jag menar cykla på riktigt.  Idag har det snöat, mest på tvären på äkta skånskt vis. När jag skulle cykla hem från bussen så var det tokmycket snö så jag fick släpa cykeln genom drivorna tidvis och när jag kunde cykla så tog jag det väldigt lungt. Det hade varit bättre med ett par skidor. Nu har de lovat kallt igen så det ser inte ut som om det ska försvinna. Suck.

e I am so sick of the winter! I wish it would go away fast so I can bike again. Sure, I am biking to the bus but I mean bike for real. Today it has snowed, mostely horizontal due to the wind that came along also. When I was biking home from the bus it was too much snow. I had to drag the bike thru the snow and when I could bike I had to go really slow. It would have been better with a pair of skis. Now they have promised colder weather again so it does not look like it will end in the short future.

Dela på facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *